تاثیر موسیقی بر روی رشد و سلامتی کاکتوسها
تاثیر موسیقی بر روی رشد و سلامتی کاکتوسها
ارسال شده توسط آقای سورنا ماطاوس با نام کاربری Sorena Matavos
به نام خدا
وقتی مطالب دوستان را خوندم متوجه این موضوع شدم که اکثر دوستان برای رشد و سلامتی کاکتوسهاشون به دنبال راههایی مانند: کود و خاک مناسب ، نور و … میگردند که این کار بسیار خوبی است ولی از یک مطلب ساده که موسیقی است غافلند و کسی نمیداند که موسیقی خوب چه تاثیرات فوق العاده ای بر روی گیاهان دارد.
من این مطلب را در زمان دانشجویی ام فهمیدم به این صورت که تحقیق پایان نامه من تاثیر موسیقی jazz روی بنفشه های آفریقایی بود ، این آزمایشها در خارج بر روی گیاهان انجام شده بود و بعد از یک مدت فهمیدند که رشد و سرحالی گیاهانی که روزانه به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه موسیقی جاز گوش میدادند از گروه دیگر بیشتر شده بود و تاثیرات مثبتی را از خود به جا گذاشته بود البته لازم به ذکر است که هر موسیقی مناسب این کار نیست مخصوصا کارهای ایرانی چون اکثرا فرکانسهای غلطی دارند وفالشی های زیادی از آن به گوش میرسد برای این کار دوستان میتوانند از سبکهای: جاز سبک ، کانتری ، پاپ سنگین ، بلوز آرام ، راک سبک و … استفاده کنند البته من دقیقا نمیدونم چه سبکی برای کاکتوسها بهتره ولی اینو میدونم که حتما موسیقی خوب در رشد و سلامتی گیاهان تاثیر داره…
از دوستانی که اطلاعاتی راجع به این قضیه دارند خواهش میکنم که اطلاعات خودشون را به اشتراک بگذارند تا همگی بتونیم از آن استفاده کنیم و کاکتوسهایی شاد و سلامت داشته باشیم.
سلام دوست عزیز.من هم این قضیه رو باور دارم ولی هنوز دنبال موسیقی مناسبشون هستم
Man daram music makhsuseshun ro kheili ham javab gereftam
Khasti pm bde behdm tu telgram besendam
09144095831
من با این دوست عزیزمون کاملا موافقم و بهم اثبات شده که کاکتوسا وقتی باهاشون حرف میزنم از خودشون عکس العمل نشون میدن.
خیلی خوشحال شدم که این موضوع مطرح شد و ناراحتم که چرا تحقیقی در این زمینه برای کاکتوسا انجام نشده.
اگر من سر رشته داشتم در مورد این موضوع حتما دست بکار میشدم وای نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
امیدوارم هرچه زودتر مسیری برای رسیدن به این هدف پیدا کنم.
ممنونم دوستان برای توجه شما به این مساله راستش من رشته تحصیلیم موزیک بوده یه چیزایی بلدم ولی امکان ازمایش روی کاکتوسها کار ما نیست چون امکانات بسیار زیادی نیاز داره ولی من نظرم اینه که هر موزیک خوبی میتونه این تاثیر رو داشته باشه حالا در صورت نیاز من میتونم چند تا موزیک بهتون معرفی کنم که از نظر فرکانسها درست باشه و بتونه این کار رو انجام ب ....
خیلی موضوع جالبی مطرح کردی، بنده هم با این قضیه موافقم و پیگیر این موضوع خواهم بود.
طبق کتاب جهان کاکتوس ها ... کاکتوس ها احساس دارن پس موسیقی ملایم و حرف زدن به گفته اقای شکری میتونه موثر باشه ... و کاکتوسا با احوال روحی صاحبشون در ارتباطن اگه صاحبشون شاد باشه اونا هم شاد و با طراوت میشن و اگه صاحبشون شاد نباشه بر عکس این قضیه خواهد بود :)
سلام دوست عزیز ، میشه لطف کنید اسم نویسنده کتاب جهان کاکتوس ها رو برام بفرستید یا عکس از جلد کتاب؟ممنون میشم .چون من به تازگی عاشق کاکتوس ها شدم و باهاشون آشنا شدم.
سلام جناب بستاني
نويسنده كتاب جهان كاكتوس ها خانم رويا مطلق زاده هستند
در گوگل اسم كتاب را بزنيد طرح جلد و ... نمايش داده ميشه براتون اينجا نميشد براتون عكسش و ارسال كنم
بنده هم به عینه این تاثیر و درک کردم.آزمایش خاصی متاسفانه انجام ندادم ولی همونطور که روی آب و مولکول هاش موسیقی و الفاظ نیکو تاثیر گذاره و قطعا دوستان ان دکتر فرهنگ و راجع ب این موضوع ششنیدن و دیدن پس قطعا موسیقی روی گیاهان هم تاثیر گذاره.دوست خوبمان جناب سورنا نکته ی لطیفی را اشاره کردند من نمیدونستم نوع موسیقی هم مهمه.جالب بود.
البته من روی جوجه ام امتحان کردم خیلی جالب واکنش نشون میده وقتی موزیک و میشنوه ب طرز شگفت انگیزی میخ کوب میشه و سرش و ب سمت صدا متمایل میکنه.
سورنای عزیز میتونی چند تا از این آهنگا رو معرفی کنی؟
من که به شخصه واقعا به این موضوع اعتقاد دارم.
آهنگ های آرام همان طور که در انسان آرامش به وجود می آورد، در گیاهان و جانداران هم آرامش به همراه دارد و آهنگ های تند تر نیز به طبع، حس شور و هیجان در این موجودات ایجاد می کند.
همان طور که انسان از آهنگ های ناهمگون و خشن و به قول دوستمون سورنا، آهنگ هایی که از فرکانس های نامناسب استفاده شده، اذیت می شود برای کاکتوس ها نیز این قضیه صدق می کند.
جالب این جاست که در یکی از کاکتوس فروشی هایی که من هر ماه ازش دیدن می کنم و واقعا کارهای کم نظیر و حتی نایاب پرورش می دهد(البته قیمت هایش هم نجومیست!! D:) هر وقت بازدید کردم مشاهده کردم که از آهنگ های آرام استفاده می کند که فضای جالبی رو به هنگام دیدن مجموعه ها به وجود می آورد.
منم با این که تا حالا رو کاکتوسام امتحان نکردم ولی به اعتقادم این کار خیلی تاثیر داره رو گیاهان از الانم تصمیم دارم وقتی برا خودم یه گلخونه ساختم حتما از موسیقی استفاده کنم
مرسی دوستان از نظرهاتون فقط منظور از فرکانس نامناسب موزیکهایی هستند که فرکانسهای اشتباهی دارند نه موزیکهایی که از سرعت بالایی برخوردارند و اکتیو هستند هر نتی یک فرکانس خاصی داره مثل نت لا وسط پیانو که ۴۴۰ هرتز هست وقتی شما در موزیک این نت رو با فرکانس ۴۴۵ هرتز در صورتی که بقیه نتها بر حسب ۴۴۰ هرتز کوک شده باشند اجرا کنید یک نا همگونی ایجاد میشود و ساختار آهنگ به هم میریزه و هارمونی آن مشکل پیدا میکنه که اکثر موسیقیهای ایرانی و حتی ترکی و عربی این مشکلات رو از طرف خواننده دارند و ترجیحا موسیقی های غربی و به خصوص قدیمی این مشکل ندارند البته کارهای قدیمی بهتره برای اینکه در این کارها از سازهای طبیعی مانند: پیانو ، درامز ، گیتار ، بیس و ... استفاده شده و صدای آکوستیک دارند ولی موزیکهای جدید اکثرا از سمپل استفاده میکنند و بیشتر صداها ضبط شده و کامپیوتری است و احساس نوازنده درون آن نیست.
اگر باز راهنمایی در این رابطه خواست بگه که من توضیحات بیشتری رو بدم ... من یه چند کار لایت و خوب رو میتونم بهتون معرفی کنم و شما میتونید این کارها رو از سایت www.mp3.li دانلود کنید.
1- Diana Krall مخصوصا آهنگه Autumn Leaves
2- Lara Fabian
3- Leonard Cohen
4- Chris Rea مخصوصا آهنگه Blue Cafe
5- Sarah Conner
6- Sting
7- ...
سورنای عزیز بسیار سپاس گذارم بابت اطلاعات مفید و بابت توضیحات کاملت...
اون چیزی من از توضیحاتتون دستگیرم شد این بود که آکوستیک بودن و طبیعی بودن باعث زنده شدن موسیقی میشه و این تازه پله اوله برای اینکه ما یه موسیقی داشته باشیم و مورد بعدی هارمونی یا همون درست تنظیم شدن و یا کوک درست دستگاه نوازندس،این دوتا میشن مواد اولیه ساخت موسیقی.درست فهمیدم منظورتونو؟
اگر فرض رو بذاریم رو اینکه درست برداشت کردم تا اینجا رو، میخوام بپرسم المانهای دیگه ای هم وجود داره برای خلق موسیقی یا همین 2 مورده؟و آیا حس نوازنده هم جزو موسیقی بحساب میاد یا فقط صدایی که میشنویم رو باعنوان موسیقی میشناسیم؟
مطلب بعدی اینکه بنظرت تاثیر گذاری موسیقی بخاطر بسامد و طول موج (فرکانسه) یا حسیه که نوازنده یا خواننده موقع اجرای موسیقی از خودش ساطع میکنه؟
ممنونم حسن عزیز تا حدودی درست متوجه شدی ولی موسیقی خیلی دنیای بزرگتری از این چند موردی که متوجه شدی داره ساخت یک کار ماندگار بستگی به عوامل بسیار زیادی مانند: نوع هارمونی ، ترکیب بندی سازها ، فواصل استفاده شده ، قدرت ، مهارت و احساس نوازندگان و خواندگان که شاید بشه گفت ۵۰ درصد از موزیک رو تشکیل میده ، صدابرداری ، موزیکالیته و ... و ... و ... داره که اینجا جاش نیست که راجبش صحبت بشه.
بله تاثیر گذاری موسیقی بستگی به نوازنده ها ، خواننده ها و فرکانسها داره ، تقریبا این مورد برای همه به وجود آمده که موقع گوش دادن به بعضی آهنگها مو به تنشان سیخ شده این تاثیر دو مورد بالا و موارد دیگر هست .
البته بحث فرکانسها و اثرات آن خیلی بحث پیچیده و جالبی هست در صورتیکه فیزیک صوت خونده باشید خیلی چیزهای جالبی یاد میگیرید این فرکانسها هستند که روی گیاهان تاثیر میگذارن ، همه چیز یک فرکانس خاصی داره مثل نت ها که فرکانس مشخص و با قانون ثابتی دارند ولی بعضی چیزها فرکانسهای بی قانونی دارند مثل : پنجره ، در ، اشیا و ... و وقتی دو فرکانس برابر باهم به صدا در می آیند لرزش خاصی بین این دو صورت میگیرد به طور مثال شاید برای شما پیش اومده باشه که موقعی که آهنگ دارید گوش میدید یک جای خاصی از آن که میرسد یک دفعه شیشه ها و چارچوب در شروع به لرزش میکنه این دقیقا همین مطلب است یعنی اینکه فرکانس شیشه با یکی از نت ها یکی بوده و باعث لرزش میشه ... یا وقتی یک لیوان آب را تحت تاثیر فرکانسها قرار میدیم فرکانس باعث میشه که حرکت مولکولهای آب بیشتر بشه و تقریبا میشه گفت که فرکانس روی همه چیز تاثیر میذاره و این فرکانسها هستند که رشد و سلامتی کاکتوسها و گیاهان را بیشتر میکنند برای اینکه حرکت بین مولکولی گیاه را بیشتر میکنند و باعث تحریک آن میشوند البته بعضی فرکانسهای مخرب هم هستند که باعث به وجود آمدن مشکلاتی میشن...
البته این بحث ها خیلی پیچیده هستند و امکان داره بعضی از دوستان نخوان که اینجا یه همچین بحث هایی بشه بازم از بعضی از دوستان که از پر حرفیهای من خسته شدند معذرت میخوام :-)
به به چقد پر انرژی و خوب توضیح دادی...بخدا دوست ندارم اذیتت کردم و بخاطر اینکه تو این زمینه تحقیق کردی،میخوام ازت یاد بگیرم و شرمنده که اذیت میشی...از طرفی این پست هم اختصاص پیدا کرده به همین موضوع و فکر نمیکنم توضیحات ارزشمندت باعث ناراحتی و یا اذیت شدن کسی بشه...مطمعنا ثمره ی این مباحث میتونه بشه یه راهکار درست و نزدیک به ایده آل برای کاکتوس.
خیلی دوست دارم از طرف ویکی کاکتوسمون یه مقاله یا پروپوزال در مورد این قضیه ارایه بشه،اینجوری هم میشه گفت واسه اولین باره که داره به این بحث تو ایران در مورد کاکتوسا پرداخته میشه هم اگر بشه یه نوشتار علمی ارایه داد سطح علمی سایت بالاتر میره.
سورنا جان شما مشخصه اطلاعات خوبی تو این زمینه داری و از من خیلی خیلی بالاتری هم در مورد موسیقی هم مسایل فیزیکی و فیزیک صوت.
من قبلا یه سری مطالعات سطحی تو زمینه فیزیک صوت داشتم و انشالا تو چند روز آینده سعی میکنم مطالعاتمو گسترش بدم و دقیق تر پیگیر بشم.
شما هم که ماشالا دستی بر آتش تو زمینه موسیقی داری و این مورد،خیلی مهمه.
دوستان دیگه ای هم هستن تو همین سایت که اطلاعات فوق العاده ای در مورد کاکتوسا و مسایل دیگه دارن.
فقط تنها چیزی که میمونه اینه که بیایم تصمیم بگیریم خودمون رو این قضیه کار کنیم.
میتونی راهنماییم کنی برای شروع تحقیقم رو چه منابعی وقت بذارم و از کجا شروع کنم؟واقعا نمیدونم.
خواهش میکنم حسن جان لطف داری من اذیت که نمیشم هیچ کلی هم از این موضوع لذت میبرم ... والا برای تحقیق روی این موضوع به امکانات زیادی نیاز داریم حتی میشه گفت یه لابراتوار و هزینه های زیادی هم داره من به طور کلی بخوام توضیح بدم اول به نژادهای مختلف کاکتوس ها مثل آستروفیتوم ، تلو ، اچینو و ... نیاز هست و از هر کدام شش یا هفت عدد هم اندازه و هم سن و حداقل تو هر گروه ۳۰ تا ۴۰ عدد کاکتوس میخوایم که تقریبا ۸ تا گروه داشته باشیم که در هر گروه بیشتر نژادها باشند بعد هر گروه را باید در اتاق های جداگانه با شرایط و نور یکسان قرار داد و برای هر گروه یک سبک موسیقی را انتخاب نمود و روزی ۲ تا ۳ ساعت پخش شود البته یک گروه هم باید به صورت عادی و بدون موسیقی باشد و هر هفته شرایط و سایز کاکتوسها نوشته شود و بعد از یکسال جمع بندی صورت بگیره و اگر آزمایشات موثر بود که نتایج اعلام میشه وگرنه دوباره ادامه پیدا میکنه... البته این که گفتم به طور اختصار بود ولی خیلی کار پیچیده و پر هزینه ای هست و فکر نکنم تو این شرایط امکانش در ایران باشه در هر صورت اگه کاری از دست من مخصوصا در زمینه موزیک ، سبک بندی و غیره بر بیاد من انجام میدم.
از ادمین عزیز هم برای گذاشتن عکس بسیار خوب و جالب کاکتوس دی جی در صفحه اصلی ممنونم
بسیار عالی
سلام و تشکر میکنم از همه دوستان مخصوصا آقای سورنای عزیز که این بحثو شروع کردند ، خیلی چیزا یاد گرفتم در این بحث . در این زمینه زیاد اطلاعاتی نداشتم و ایجاد این بحث باعث شد که در این زمینه تحقیق کنم که بعد از کلی جستجو متوجه شدم که در زمینه تاثیر موسیقی بر روی رشد کاکتوس ها در سایت های خارجی و مرجع ها چیزی نوشته نشده ، حتی به زبان هایی همچون فرانسه ، آلمانی ، مکزیکی هم جستجو کردم ولی چیزی نیافتم . فقط همه براین عقیده بودند که تاثیر دارد ولی دقیقا چه موزیکی را مشخص نکردند و آیا موزیک چه میزان تاثیر بر رشد خواهد داشت هم مشخص نیست .
حتما باید این آزمایش را برروی چندین کاکتوس از یک نژاد و یک اندازه در محیط های شبیه به هم انجام بدهم . فعلا امکانات مورد نیاز را ندارم ولی حتما این کار را سال آینده انجام خواهم داد . من قبلا هم از این مدل آزمایش ها انجام دادم و کم کم دارم نتیجه هاشون را منتشر میکنم مثل همین ترکیب ویژه خاک کاکتوس . متاسفانه این آزمایش موسیقی نیاز به محیط بزرگ دارد که فعلا موجود نیست .
یکی از دوستانم بهم می گفت بیچاره این کاکتوسا که باید صدای آهنگای تورو بشنون ، منم همش بهش میگم کاکتوس های من با این سبک موزیک من عشق بازی میکنن ولی باورش نمیشه . سبک هایی که من گوش میدم فکر میکنم سطح فرکانس مناسبی داشته باشند و باید حتما در آزمایش ها گنجانده شوند . سبک هایی از جمله :
doom metal
symphony metal
instrumental metal
post rock
progressive rock
instrumental rock
هههه ... مرسی ادمین جان پس شما کاملا متال باز هستی متال هم سبک جالبیه و قابلیت های خاص خودش رو داره و نوازندگی در این سبک واقعا نیاز به تجربه های بالا و همچنین تسلط زیادی داره ولی فکر نکنم برای گیاهان جالب باشه :-)
متاسفانه در این گفتگوها سبک مفید و اثبات شده ای برای استفاده و پرورش کاکتوسها مشخص نشد ولی در مقالاتی که من سالها قبل مطالعه کردم کلا یکی از بهترین و سازگارترین سبک ها برای گیاهان سبک Jazz بوده و در تمام نتایج هیچ عملکرد منفی در رابطه با این سبک روی گیاهان گزارش نشده است ولی در سبک Hard Rock گزارشهایی مبنی بر پژمرده شدن این گیاهان و دوری کردن گیاه از دستگاه پخش کننده موزیک گزارش شده است ( منیع کتاب آوای موسیقی و گیاهان چاپ شده در سال 1973 )
اولش که سورنای عزیز از طولانی بودن مشقت بار بودن مسیر برای رسیدن به هدف گفت یکم دلسرد شدم ولی بعدش که آقا معین امد و ابراز علاقه به موضوع کرد واقعا امیدوار شدم.
آقا معین واقعا دمت گرم،وقتی شما هستی خیلی دلگرمم به آینده این سایت.
ای کاش از دستم کاری برمیومد و میتونستم سهیم باشم تو زحماتی که بدون منت دارین میکشین.
سورنا جان از شماهم سپاس گذارم بابت گذاشتن وقت و ارایه اطلاعات مفیدت.
نه بابا من که کاری نکردم خواهش میکنم حالا اگه یک روزی خواستید این کار رو شروع کنید به من هم بگید شاید بتونم کمکی بهتون بکنم بازهم اگه سوال یا ابهامی بود خواهش میکنم بپرسید... با تشکر از همتون...
باسلام به همه ي دوستان وتشكر از همه ي نظراتشون
من به شخصه توي گلخونم بعضي اوقات قران ميذارم تا پخش بشه و مطمعا هستم كه هيچ صدا و آهنگ و ... اي مثل صداي دل نشين قران نميتونه اثر بخش باشه البته من منكر اثر بقيه صداها و آهنگ ها نميشم
خوش باشيد
سلام بر علی آقای 699.
والا تا الان اکثر بحث روی موزیک و آهنگ موسیقی بود و اینکه گیاهان اکثر تاثیرات خودشونو از فرکانسهای بجا ونابجایی که در موسیقی وجود داره میگیرند.
حالا بعضی از سبکهای موسیقی میتونه تاثیر گذار تر باشه و تا الان رو این موضوع صحبت نشده بود که چقد متن موسیقی و یا لحن بیانی موسیقی میتونه تاثیرگذار باشه.
بنظر من که یه نظر کاملا شخصیه متن نمیتونه تاثیری رو کاکتوس بذاره تاثیر پذیری کاکتوس از موسیقی بنظرم بخاطر فرکانس ارسالی از طرف منبعه.
از طرفی بنا به گفته دوست عزیزمون سورنا یکی از موارد لازم برای داشتن موسیقی مناسب قدرته که شاید یه قاری بتونه این مورد رو تو تلاوتش پیاده کنه.
فی المجموع امیدوارم کاکتوسهای سرزنده و شادابی داشته باشی.
موفق باشی.
راستش من با نظر علی آقا بیشتر موافقم!
آزمایش آب هم می تونه یه تصدیقی باشه
صحبت و موسیقی هر دو از امواج صوتی تشکیل شده و موج نیز دارای انرژی است
به نظر من فقط قران باعث تاثیر مثبت نمیشه ولی قران می تونه تاثیر خیلی خوبی داشته باشه
این که چه صحبت هایی می تونه تاثیر مثبت داشته باشه و چه صحبت هایی می تونه تاثیر منفی داشته باشه می تونه خودش یه مبحث بزرگی برای تحقیق باشه(به نظر بنده صحبت های مذهبی(نه الزاما اسلامی بلکه هر مذهبی) تاثیر مثبت و صحبت قتل و کشتار و یا دعوا اثرات منفی داره)
یه مصداق دیگه هم می تونه این باشه که در یک تحقیقی ثابت شده که اکثر جانی ها و قاتل ها در ایران از یک طیف خاصی از اسم ها هستند!!
خیلی جالبه.
آخه فکر نمیکنم زبون کاکتوسا با زبون ما یکی باشه و بنظرم من اگه واسه کاکتوسا فارسی یا انگلیسی بحرفیم واسشون فرقی نمیکنه و اونا از احساسی که تو لحن بیانمون هست میفهمن چی میگیم.
یعنی بازم خوده کلمات تاثیر گذار نمیتونن باشن و احساسه که میتونه تاثیر گذار باشه.
البته اگر اثبات بشه که کاکتوسها درک متقابل حسی دارن حرفم تصدیق میشه.
احساسات قطعا تاثیر داره اما این رو هم در نظر بگیر که خود کلمات هم پایه ساختشون بر اساس همین احساسات هست
مثلا کلمه "برو" , "go" هردو لحن اجبار برای رفتن هست (با دو زبان مختلف)و آهنگ هر دو کلمه رو می بینی که تقریبا یکی میشه که هر دو از یه ریشه می آید که به صورت "eeeeuuuuuuuum" هست که انسان ها قبل از اختراع کلمات به کار می بردند
البته قطعا تاثیر احساسات بیشتر از کلماته اما مثلا کسی که قران یا تورات یا هر کتاب مذهبی می خواند چون با تمام وجود آن را می خواند قطعا تاثیر مثبت زیادی می تونه بذاره و همان فرد وقتی یه جمله ی روزمره را می گوید حس معنوی خاصی ممکن است نداشته باشد به همین دلیل به نظر من کلمات می تونند مثل یک کاتالیزور اثر بخش باشند یعنی اگر احساسات نباشه تاثیرش خیلی کم میشه ولی می تونه به احساسات کمک کنه تا تاثیر چند برابر بشه
محمد حسین عزیز سلام.
خیلی مفید بود توضیحاتت.
با این موافقم که کلماتی که از سر احساس بیاد قطعا میشه رابطه احساسی باهاش برقرار کرد و حتی با این هم موافقم که وقتی ما با کاکتوسا حرف میزنیم احساساتمونو درک میکنن.
حالا اینجا من حرفم اینه که خود کلمات مثل اتیکتی هستن برای احساساتمون و اگر به تنهایی و بدون هیچ حسی بیان بشن تاثیر احساسی ندارن.
مثل عددی که تو نوبت گیر بانکا بهمون میدن،ما به اون عدد یا حروف روی کاغذ هیچ حسی نداریم مگر اینکه تو خاطراتمون بخواییم برای اون عدد یا حروف یه نوستالژی بسازیم و بگیم فلان عدد بده یا خوبه و یا شیرینه و... و من با این عدد فلان خاطره خوب و یا خوش رو دارم.
نمیخوام نتیجه گیری کنم و بگم پس حرفم بنا به توضیحاتم درسته و یا حرف تو رو خدایی نکرده نقض کنم فقط میخوام بگم اگر مایی که انسانیم با زبان و حروف روزمره مون بهمدیگه احساس منتقل میکنیم نمیشه اینو به بقیه جانداران نسبت داد و هر جاندار زبان و نحوه ی ابراز احساسات خودش رو داره.
از طرفی من در کلمات قرآن و یا تورات و حتی انجیل نتونستم احساسی رو برداشت کنم مگر اینکه به زبان خودم که فارسی هست ترجمه شده باشن؛و این یعنی اگر با زبان آلمانی و فرانسه و... که من هیچ سر رشته ای در این زبانها ندارم یکی بهم بگه دوست دارم مسلما تا معنی کلمات رو ندونم نمیتونم احساسات نهفته در کلمات رو درک کنم.
امیدوارم رسونده باشم منظورمو.
بازم از توضحات خوبت تشکر میکنم دوست بزرگوار.
البته ببخشید دوستان که دخالت میکنم ولی به نظر من بحث هایی که راجع به مذهب و اعتقادات است را نمیشود راجبش بحث کرد چون هر چی دلیل و منطق علمی بیاورید هیچ موقع نظر طرف مقابل را نمیتوانید عوض کنید چون به این موضوع سالیانه ساله که خودش و اجدادش اعتقاد دارن و هیچی نمیتونه این اعتقادات رو عوض کنه مگر اینکه عکس آن به طرف اثبات شود البته شاید این اعتقادات و باورها باعث به وجود آمدن انرژی های مثبتی هم بشه و شاید هم نشه پس بنابر این فکر کنم ادامه این بحث ها نتیجه ای نداشته باشه و فقط باعث ناراحتی طرفین از دست هم بشه...
...باز هم از دوستان معذرت میخوام...
سورنای عزیز سلام و درود
نه ما بحثی رو قضیه اعتقادی نداریم چون اینجا جاش نیست.
ازطرفی آقا حسین عزیز دلمونه و من در محضرشون دارم یاد میگیرمو هرچی ایشون بگن بر دیده منت قبوله.
اگر دوستان هم ناراحت شدن من ازشون معذرت میخوام.
شاد باشید.
مرسی حسن جان
اختیار داری حسن جان شما تاج سرید
من عقاید شخصیم رو گفتم و شاید حرف آقا سورن درست باشد به همین دلیل سعی کردم بحث اسلام یا شیعه نباشد که این مشکلات ایجاد نشه
چون 99 دصد دین ها پایشون بر اساس خوبی و درستکاری است فقط ممکنه مسیر ها فرق داشته باشه به علاوه این که چطور این خوبی تعریف بشه یا احکامی که باید اجرا بشه تا به اون خوبی برسه
به همین دلیل خود بحث مذهبی رو من دارای انرژی مثبت می دونم و همین طور که فرمودید باور ها و اعتقادات شخصی هم می تونه به این انرژی کمک کنه(مهم اینه که هست حالا چه باور شخصی چه در ذات کلام)
در پاسخ به جواب آقا حسن در مورد قران: حتی اون فردی که قران، تورات و ... رو می خونه به دلیل این که با تمام باور شخصی داره می خونه همون می تونه انرژی خاصی رو منتقل کنه آهنگین خوندنش(البته به باور شخصیم: اضافه می کنم که قطعا کاکتوس ها شعور دارند و فرق سخن انسان و خدا رو تشخیص می دهند!! و این خودش یه انرژی مضاعف ایجاد می کنه) بارها شده یه نفر به عربی قران خونده ولی با این که چیزی نفهمیدم واقعا یه انرژی خاصی گرفتم مطمئن باش همون طور که انسان این انرژی رو می تونه دریافت کنه کاکتوس هم می تونه دریافت کنه
ببخشید سورن جان که صفحتو شلوغ کردیم!
:)
سعی میکنم دیگه پرچونگی نکنم!
نه آقا این چه حرفیه این صفحه ماله من نیست مال همست ممنونم برای اینکه تو بحث شرکت کردی چون یک دفعه از بین این بحث ها نتیجه گیری های خوبی بدست میاد...
اختیار داری آقا اینها پرچونگی نیست ... ببخشید که من دخالت کردم چون دیدم یکم دیگه این بحث پیش بره امکان داره باعث ناراحتی بعضی ها بشه و اینجا جاش نیست...
مذاکره ی جالبی بود.بحث و تبادل نظر دوستان ستودنی است واقعا.و موضوع. تفکر برانگیزیه .
من میخواستم بگم که به نظرم کلمات هم با هر زبانی باشند تاثیر گذارند.به نظرم کلمه به تنهایی بدون هیچ لحنی هم تاثیر خودش و میذاره چون قبلا تحقیقاتش در مورد آب انجام شده.عکس زیر واکنش مولکول آب در مقابل کلمه ی متشکرم هستش!
سلام فاطمه خانم در واقع بخواین حساب کنید هر صوتی تاثیر گذار است حالا امکان داره تاثیر مثبت داشته باشه و یا برعکس تاثیر منفی داشته باشه مثل همین کلمه متشکرم که شما گفتید ما به دنبال این هستیم که ببینیم چه صوتی بیشترین تاثیر مثبت رو داره البته تا الان یک سری نتیچه گیری های تجربی و غیر علمی بیان شد ولی به خاطر نبود امکانات و تامین مالی متاسفانه نشد که آزمایشات علمی صورت بگیره تا نتایج دقیقی به دست بیاد ولی امیدوارم تا چند سال آینده این کار توسط خودمون انجام بشه ... باز هم از شرکت کردنتون در این بحث ممنونم...
سلام جناب سورنای عزیز.بله موضوع مهم و ظریفی هستش.امیدوارم به زودی به نتایجی دست پیدا کنیم، در این راه اگه کاری از بنده. برمیاد در خدمتم.شاید بشه با دانشکده های کشاورزی برای انجام این تحقیق کمک و امکانات درخواست کرد.
ممنونم از لطفتون حتما... شما با این دانشکده ها ارتباط دارید؟
خواهش میکنم.خیر بنده کاملا با فضای کشاورزی بیگانه ام.کاش سررشته داشتم .در حد پیشنهاد گفتم.شاید اگر با این دانشکده ها صحبت کنیم قبول کنن.
باسلام
به همه دوستان
علاقه دوستان به مقوله تاثیرموسیقی بروی رشد کاکتوسها باعث شد سری به مطالب بزنم البته من نه موسیقی میشناسم نه سبکها را تمیز میدهم !!! یک مقاله اینجا کپی میکنم و در پست بعدی مقداری مطلب جسته گریخته که از لابلای مطالب چند سایت ترجمه شده را اضافه میکنم
باشد که مورد رحمت شما قرار گیرم !
در سال 1973، خانم دوروتی ریتالاك كتاب كوچكی به نام « آوای موسیقی و گیاهان » منتشر كرد. این كتاب جزئیات آزمایشاتی را كه او در كالج زنان كلرادو در دنور و با استفاده از سه اتاق كنترل شده دانشگاه، انجام داده بود شرح میداد. خانم ریتالاك گیاهان را در اتاقهایی قرار داد كه در هر كدام از آنها سبك خاصی از موسیقی توسط بلندگو پخش میشد. او گیاهان را تحت نظر قرار داد و رشد روزانه آنها را یادداشت كرد. نتیجه كار او را متعجب كرد.
اولین آزمایش او پخش یك آهنگ یكنواخت بود. در اولین اتاق او یك آهنگ یكنواخت را به مدت هشت ساعت و به صورت متوالی پخش كرد. در اتاق دوم او یك آهنگ یكنواخت را بصورت متناوب و به مدت سه ساعت پخش كرد و در سومین اتاق هیچ آهنگی پخش نكرد. گیاهان اتاق اول كه در معرض موسیقی متوالی قرار داشتند، ظرف چهل روز از بین رفتند.
گیاهان اتاق دوم به سرعت رشد كردند و حتی از گیاهان اتاق سوم سالمتر بودند. این نتیجه شگفتانگیزی بود كه بسیار شبیه نتایجی بود كه از آزمایشاتی كه بوسیله موسسه موزاك در اوایل سال 1940 به منظور مشخص كردن تاثیر « موسیقی » بر كاركنان كارخانه انجام گشته، بدست آمدهبود. وقتی كه موسیقی به صورت متوالی پخش میشد، كارگران خستهتر و كم كارتر میشدند. در مقابل وقتی كه موسیقی فقط برای ساعاتی و به صورت متناوب پخش میشد، كارگران پركارتر، هوشیارتر و دقیقتر از زمانی بودند كه موسیقی پخش نمیشد.
در آزمایش بعدی، خانم ریتالاك از دو اتاق با گیاهان تازه استفاده كرد. او در هر دو اتاق رادیویی قرار داد. در یك اتاق رادیویی روی یك ایستگاه محلی راك تنظیم شده بود و در اتاق دیگری رادیو روی ایستگاهی كه موسیقی آرام بخشیرا پخش میكرد تنظیم شده بود. در هر اتاق فقط سه ساعت موسیقی پخش میشد. در روز پنجم، او متوجه تغییرات شگرفی شد. در اتاقی كه موسیقی ملایم نواخته میشد گیاهان به خوبی رشد میكردند و ساقههای آنها به سمت رادیو متمایل شده بود، در حالی كه در اتاقی كه موسیقی راك پخش میشد، نیمی از گیاهان برگهای كوچكی داشتند و رشد طولی داشتند، در حالیكه بقیه به اندازه كافی رشد نكرده بودند. بعد از گذشت دو هفته، گیاهانی كه در مجاورت موسیقی ملایم قرار داشتند.
به یك اندازه كافی رشد كرده بودند و به یك اندازه شاداب و سرسبز بودند و در حدود 15 تا 20 درجه به سمت رادیو متمایل شده بودند. گیاهانی كه در مجاورت موسیقی راك قرار داشتند، بلند شده و در حال پژمرده شدن بودند، گلها پلاسیده شده و ساقههای گیاهان از رادیو دور شده بود. در روز شانزدهم، همه گیاهان به جز تعداد معدودی در حال مرگ بودند و ایـن درحـــالی بود كه گیاهـان اتـاق دیـگر شاداب و زیبا بودند و به سرعت رشد میكردند.
آزمایــش بعــدی خــانم ریتالاك با نوارهای موسیقی راك « جیمی هندریكس» ، « ونیلا فوج » و « لد زپلین » انجام شد. او فكر میكرد كه ممكن است ضرب موجود در موسیقی راك باعث دور شدن گیاهان از بلندگوها شود، پس یك آهنگ راك را كه با طبلهای فلزی نواخته میشد، امتحان كرد. در این آزمایش، گیاهان، كمی از بلندگوها دور شدند ولی نه به اندازهای كه در آزمایشات قبلی دور شده بودند. وقتی او این آزمایش را با همین آهنگ كه توسط سازهای زهی نواخته شده بود، تكرار كرد، گیاهان به سمت بلندگوها متمایل شدند.
در مرحله بعد خانم ریتالاك آزمایش دیگری انجام داد كه بازهم از سه اتاق استفاده شده بود. در اتاق اول او موسیقی كلاسیك آمریكای شمالی كه با سهتار و تابلا نواخته میشد، پخش كرد. در اتاق دوم موسیقی ارگ باخ پخش میشد و در اتاق سوم هیچ موزیكی پخش نمیشد. گیاهان، موسیقی كلاسیك آمریكای شمالی را ترجیح میدادند. در هر دو اتاق كه موسیقی باخ و سهتار پخش میشد، گیاهان به سمت بلندگوها متمایل شدند، ولی گیاهان اتاق موسیقی محلی آمریكایی به سمت بلندگوها متمایل شدند.
او آزمایش خود را با نوع دیگری از موسیقی ادامه داد. درست مانند گیاهانی كه در اتاق ساكت قرار داشتند، گیاهان هیچ واكنشی نسبت به موسیقی محلی و غربی از خود نشان ندادند. با این وجود گیاهان جازی را كه برایشان پخش میشد دوست داشتند. او آزمایشی را با استفاده از موسیقی راك در یك اتاق و موسیقی مدرن كلاسیك « خارج از قاعده » از دو آهنگساز كه آهنگهای منفی مینواختند، آرنولد شونبرگ و آنتوان وبرن، در اهاق دیگر انجام داد. گیاهان اتاق راك بین 30 تا 70 درجه و گیاهان اتاق موسیقی كلاسیك مدرن بین 10 تا 15 درجه از بلندگوها دور شدند.
در این آزمایشات هرچند كه به طور كامل اساسی و علمی نبودند، تاثیر موسیقی بر رشد گیاهان را می بینیم. چه چیزی باعث میشود كه گیاهان بیشتر رشد كنند یا از بین بروند، به سمت منبعی از صدا متمایل شوند و از منبع دیگر دور شوند.
موفق باشید
چقد زیبا و خوب بود.
خسته نباشی مرد خستگی نا پذیر و استاد بزرگوار.
خیلی جالب بود.
تشکر و سپاس بی پایان از زحمات شما.
و مطالب این بخش از مباحثه چند نفر که در مورد تاثیر موسیقی بر گیاهان بود استخراج شده
جالب است که بدانید هرچند متن انگلیسی بود ولی در آن به تحقیقاتی که در شهرمحلات در ایران انجام شده اشاراتی داشتند !! یه چیزهایی هم خودم بهش اضافه کردم ........!!
اما چیزی را خراب نکردم .میتونید بهش اعتماد کنید!!
مباحث علمی زیادی گواه بر رشد سریع وسالمتر گیاه در حضور موسیقی دارد اما بخوبی مشخص نیست که کدام فرکانسها توسط گیاه ترجیح داده میشود موسیقی امواجی است که حاوی فشار یا نیرو هستند که از طریق هوا منتشر میگردد. امواج بصورت پالس یا تپنده میباشند و این معنا را دارد که میدان یا محوطه ایی از طول موجهای مختلف با فشارهای کم وزیاد وجود دارد که دائم در حال تغییرات هستند و گیاه در معرض این تغییرات و عبور تدریجی نیرو یا فشار قرار میگیرد و بالفطره پاسخی باید به این حضور وتجلی نیرو وامواج بدهد(این جزلاینفک یک موجود زنده است)
در یک تحقیق 28 ساله که طی آن هر دو روز یکبار وضعیت گیاه ثبت میگردید مشاهده گردید رشد بهینه گیاه همراه با طویلترین برگها زمانی بوده است که در معرض اصوات خالص pure noise بوده اند
(نمیدانم pure noise واقعا چه اصواتی هستند؟ شاید جناب سورن عزیز که موسیقی خوانده اند بتوانند کمک کنند)
این عامل را شاید اینگونه بتوان قبول نمود که فراز وفرود اصوات وامواج باعث جابجایی بهتر وبیشتر هوا از سطح گیاه وبرگها شده و گیاه در معرض هوای تازه بیشتری قرار گرفته است
در تحقیقی استفاده از موسیقی کلاسیک برای گل داوودی ومینا درمقایسه با سایر موسیقیها نشان داد که وزن گیاه و تعداد گلهای آن افزایش نشان میدهد
## اما در قبال کاکتوس این نتیجه تغییر یافته و کاکتوسها واکنش مثبت خود را به موسیقی ترانس نشان داده اند
(اینجا نیز کمک جناب سورن لازم است که بما بگوید موسیقی ترانس کدامست؟)
هم چنین به این کار عملی نگاه کنید
دو دسته بذر همنام و از یک مادر ودارای یک سن مشابه در محیطهای کاملا یکسان کشت شدند منتهی یک دسته در معرض موسیقی بودند ودسته دیگر خیر نتایج نشان داد که :
* تعداد رویش بذر در معرض موسیقی بیشتر بوده
*طول ریشه ها در معرض موسیقی بیشتر بوده
*تعداد برگها وسایز برگها و ضخامت ساقه گیاه در معرض موسیقی بیشتر بوده
* سبزینگی گیاه در معرض موسیقی بیشتر نمایان شده
* تمایل به جوانه زنی در معرض موسیقی بیشتر بوده
باقی بقای دوست
و مطالب این بخش از مباحثه چند نفر که در مورد تاثیر موسیقی بر گیاهان بود استخراج شده
جالب است که بدانید هرچند متن انگلیسی بود ولی در آن به تحقیقاتی که در شهرمحلات در ایران انجام شده اشاراتی داشتند !! یه چیزهایی هم خودم بهش اضافه کردم ........!!
اما چیزی را خراب نکردم .میتونید بهش اعتماد کنید!!
مباحث علمی زیادی گواه بر رشد سریع وسالمتر گیاه در حضور موسیقی دارد اما بخوبی مشخص نیست که کدام فرکانسها توسط گیاه ترجیح داده میشود موسیقی امواجی است که حاوی فشار یا نیرو هستند که از طریق هوا منتشر میگردد. امواج بصورت پالس یا تپنده میباشند و این معنا را دارد که میدان یا محوطه ایی از طول موجهای مختلف با فشارهای کم وزیاد وجود دارد که دائم در حال تغییرات هستند و گیاه در معرض این تغییرات و عبور تدریجی نیرو یا فشار قرار میگیرد و بالفطره پاسخی باید به این حضور وتجلی نیرو وامواج بدهد(این جزلاینفک یک موجود زنده است)
در یک تحقیق 28 ساله که طی آن هر دو روز یکبار وضعیت گیاه ثبت میگردید مشاهده گردید رشد بهینه گیاه همراه با طویلترین برگها زمانی بوده است که در معرض اصوات خالص pure noise بوده اند
(نمیدانم pure noise واقعا چه اصواتی هستند؟ شاید جناب سورن عزیز که موسیقی خوانده اند بتوانند کمک کنند)
این عامل را شاید اینگونه بتوان قبول نمود که فراز وفرود اصوات وامواج باعث جابجایی بهتر وبیشتر هوا از سطح گیاه وبرگها شده و گیاه در معرض هوای تازه بیشتری قرار گرفته است
در تحقیقی استفاده از موسیقی کلاسیک برای گل داوودی ومینا درمقایسه با سایر موسیقیها نشان داد که وزن گیاه و تعداد گلهای آن افزایش نشان میدهد
## اما در قبال کاکتوس این نتیجه تغییر یافته و کاکتوسها واکنش مثبت خود را به موسیقی ترانس نشان داده اند
(اینجا نیز کمک جناب سورن لازم است که بما بگوید موسیقی ترانس کدامست؟)
هم چنین به این کار عملی نگاه کنید
دو دسته بذر همنام و از یک مادر ودارای یک سن مشابه در محیطهای کاملا یکسان کشت شدند منتهی یک دسته در معرض موسیقی بودند ودسته دیگر خیر نتایج نشان داد که :
* تعداد رویش بذر در معرض موسیقی بیشتر بوده
*طول ریشه ها در معرض موسیقی بیشتر بوده
*تعداد برگها وسایز برگها و ضخامت ساقه گیاه در معرض موسیقی بیشتر بوده
* سبزینگی گیاه در معرض موسیقی بیشتر نمایان شده
* تمایل به جوانه زنی در گیاه بالغ درمعرض موسیقی بیشتر بوده
باقی بقای دوست
سورنای عزیز کجایی؟!!!بحث تازه جذاب شده!
استاد ترکوند مباحث علمی رو...دارم پوکهاشو جم میکنم!!!
خیللللللللی جذاب شد :)
ای کاش در آزمایش دوم، موسیقی پخش شده معلوم بود چیه؟!!
چون واکنش گیاهان در موارد ذکر شده مثبت بوده
جناب آقای صرامی عزیز واقعا وجود نازنین شما همیشه چراغی است بر سر راه ما.الحق و الانصاف که یک تنه تحقیق جامعی ارایه کردید.بسیار راهگشا بود.آفرین به همت بلند شما.
این آقا یاور هر جا دست می زاره می ترکونه
واقعا نعمتی برای این سایت و دوستان هستید
ممنونم از یاور عزیز بابت اطلاعات خیلی مفیدشون...
البته اگه منظورشون رو درست فهمیده باشم:
Pure Noise Records در سال ۲۰۰۹ در ایالت کالیفرنیا توسط Jake Round پایه گذاری شده از گروه هایی که از این سیستم استفاده کردند میشه از :
1- Forever Came Calling
2- Elder Brother
3- Four Year Strong
4- Gates
5- Gnarwolves
6- Handguns
7- Heart To Heart
8- Hit The Lights
9- Landscapes
10- Like Pacific
11- My Iron Lung
12- No Bragging Rights
13- Seaway
14- ...
موسیقی Trance هم یک سبکی هست که از سازهای الکترونیکی و سینتی سایزرها استفاده شده و سرعتش معمولا بین ۱۱۰ تا ۱۵۰ هست ( Tempo ) این سبک تقریبا از اوایل دهه نود شروع شد و منشا آن را کشور آلمان میدونن و بیشتر برای رقصیدن در کلاپ ها و دیسکو ها استفاده میشه و نوعی موسیقی کلاپ است
( توضیحات کاملتر ):
از کشور آلمان به عنوان زادگاه این سبک موسیقی نام برده میشود. به طوری که ملودیهای اصلی ترنس در سال ۱۹۹۳ در شهر فرانکفورت پا به عرصه حضور نهادند. انترنس در اوایل دهه ۹۰ از انواع موسیقی تکنو (Techno) و رقص (Dance) منشعب شد. موسیقی ترنس در حال حاضر جزء انواع پر طرفدار موسیقیهای الکترونیکی میباشد و باید اذعان کرد که پایه و اساس آن سکانسر (Sequencer)، سینتی سایزر (Synthesizer) و افکتهای الکترونیکی است. در دنیای موسیقی امروز اصطلاح ترنس (Trance) شامل محدوده وسیعی از موسیقی میشود. در قسمتی از این طیف همانند کارهای یان ون دال (Ian Van Dahl) یا حتی گروه ATB شاهد موسیقی ای هستیم که بیشتر شبیه به موسیقی رقص مردمی (Pop Dance) است و شما میتوانید آنها را در منزل، اتومبیل یا هنگام پیادهروی با دستگاه پخش موسیقی خود گوش کنید و احساس کنید که دقیقاً" در یک مهمانی بزرگ هستید. در قسمت دیگر از طیف موسیقی ترنس به افرادی مانند ساشا و ویلیام اربیت (Sasha & William Orbit) بر میخوریم که موسیقی الکترونیک مردمی را به سمت موسیقی ترنس سوق دادهاند. ترنس در اوایل دهه ۹۰ از انواع موسیقی تکنو (Techno) و رقص (Dance) منشعب شد. موسیقی ترنس در حال حاضر جزء انواع پر طرفدار موسیقیهای الکترونیکی میباشد و باید اذعان کرد که پایه و اساس آن سکانسر (Sequencer)، سینتی سایزر (Synthesizer) و افکتهای الکترونیکی است ( منبع ویکی پدیا )
گروههایی که در این سبک فعالیت میکنن :
1- Paul Thomas
2- Matt Skyer
3- Apstract Vision
4- Future Antics
5- Axis
6- Shogun
7- Air Base
8- Nick Sember
9- Genix
10- Ben Gold
11- Onava
12- Markus Schultz
13- Cold Blue
14- Klaus Shultz
15- ....
yanni
Armin van Buuren
tiesto
ATB
,...
از اهنگ سازهای سبک ترنس هستند
بله دقیقا اینها هم هستند البته اگه بخوام همه رو نام ببرم بیشتر از صدتا گروه میشه... :-)
Yanni رو فکر نکنم سبکش ترنس باشه بیشتر فیوژن کار میکنه همراه با ارکستر...
یانی new age هم کار می کنه که از شکل های مشتق شده ترنس هست
عالی بود سورنای عزیز.
سپاس.
خواهش میکنم حسن جان...
:-) بله حق با شماست یانی نیو ایج هم کار میکنه که از مشتقات موسیقی الکترونیک است و به طریقی جز زیر شاخه های موسیقی ترنس است.
اما میدونید مطلبی که شما میگید مثل این میمونه که مثلا سبک Jazz از تلفیق دو سبک Blues و Classic به وجود اومده و به جای اینکه ما گروههایی که مستقیما دارن تو سبک Blues کار میکنن رو ول کنیم و بعد بریم سراغ کسانی که دارن Jazz کار میکنن را معرفی کنیم بعدشم بگیم که Jazz هم از زیر شاخه های Blues هست پس اینها هم یه طوری Blues هستن ... وقتی گروه هایی هستند که دارن مستقیما ترنس کار میکنن رو ول نمیکنن برن تو زیر شاخه هاش بگردن و انتخاب کنن.
البته امیدوارم از دست من ناراحت نشید و سو تفاهم پیش نیاد من قصد ناراحتی کسی رو به هیچ وجه ندارم ولی فکر کنم حرفم منطقی باشه...
حرف شما درسته و در دنیای موسیقی حق با شماست اما اینجا بحث سر این بود که موسیقی های ترنس در گیاهان اثر مثبت داره و گیاه که این تقسیم بندی ها رو نمی فهمه فقط نوع آهنگ رو می فهمه و هر اهنگی هم که تو سبک ترنس یا زیر گرایش اون باشه رو احتمال تاثیر مثبت بگیره
من از قصد یانی رو هم گفتم چون احتمالا خیلی از دوستان با این فرد آشنا باشند و طرفدارهای زیادی هم داره و احتمال داشتن آهنگ هاش هم زیاده
به همین دلیل بتونند از اهنگ هاش استفاده کنند.
بسیار کار خوبی کردید که یانی رو هم معرفی کردید بله بیشتر دوستان ایشون رو میشناسن دستتون درد نکنه البته این موسیقی ترنس رو من هنوز ۱۰۰٪ اطمینان بهش پیدا نکردم چون منبع این خبر معرفی نشده و امکانش هست که یکم سلیقه هم توش دخالت داشته باشه البته نه از طرف آقا یاور امکانش هست کسی که این خبر رو انتشار داده این کارو کرده باشه حالا اگه آقا یاور لطف کنه منبع خبر رو هم بگه خیلی عالی میشه که ما بتونیم با اطمینان به یک نتیجه گیری برسیم
یک خواهش هم از همه دوستان دارم لطفا هر کسی هر مطلبی رو که از جایی نت برداری میکنه و ارسال میکنه لطف کنه منبع اون اطلاعات رو هم قید کنه شاید دوستان بخوان که اون منبع ها رو کاملتر مطالعه کنند و مطالب سودمند دیگری رو پیدا کنند.
با تشکر
یک مطلب جالب دیگه هم پیدا کردم که براتون به اشتراک میذارم این مطالب چکیده چندین مطلب مختلف است.
از زمانهاى بسيار قديم، پزشکان به اين حقيقت آشنا بودند که صداى موسيقى در شفاى پارهاى امراض بهخصوص بيمارىهاى روانى اعجاز مىکند. رشد گياهان را سرعت مىبخشد و در حيوانات و انسانهائى که در معرض انواع صداها قرار مىگيرند و تغييرات و تحولات کاملاً محسوسى پديد مىآورد و اينک براساس دانش جديد، همهٔ اين پديدهها نشانگر آن است که امواج صدا حامل نوعى انرژى هستند که عميقاً بر روى سلولها اثر مثبت يا منفي، باقى مىگذارند. در مصر قديم، صدا بهعنوان يکى از ابزارهاى اصلى براى درمان پارهاى بيمارىهاى بهکار مىرفت. يونانيان، ايرانيان، هندىها، سرخپوستان آمريکا و بسيارى از قبايل بدوى از اين سيستم معالجه سود مىگرفتند. فيثاغورث حکيم يوناني، در آموزشهاى خود، از صدا بهعنوان يک نيروى خلاق نام مىبرد که ارتعاشات آن هم جنبهٔ مادى و فيزيکى و هم اثرات معنوى دارد. او مدعى بود که اين علم را در انجمنهاى سرى مصر فرا گرفته است. بنابراين مقدمه، اگر در مصر قديم به خواص و آثار مرتبط بر صدا تا اين حد آشنائى داشتند کاملاً منطقى بهنظر مىرسد که جنبههاى آکوستيک معمارى (بخشى از علم فيزيک که به مطالعهٔ اصوات و امواج صوتى مىپردازد، امکانات يک مکان از نظر پخش امواج صوتى را آکوستيک مىگويند.) را در ساختمان هرم رعايت کرده باشند و حقايق مشهود نيز اين گمان را تأييد مىنمايد.
در تمدن و فرهنگ ملل قديم بهخصوص در افسانههاى ملت چين، مکرر از نوعى 'نداسنگ' ياد مىشود. اين سنگها از نوع يشم بوده و به هنگام برخورد دو قطعه از آنها، آوائى خوش شبيه به آهنگ موسيقى شنيده مىشود. چينىها اين طنين را صدائى آسمانى و نداى بزرگ طبيعت مىناميدند. همچنانکه صوفيان، لفظ 'هو' را که به معناى حق يا 'الله' بهکار مىبرند، کلمهاى پرطنين و مقدس مىشمارند.
يکى از جالبترين تجربيات در مورد تأييد صدا بهوسيلهٔ خانم 'دوروتى رتالاک' همسر يک موسيقيدان به عمل آمده است. وى به اتفاق 'فرانسيس برومن' استاد رشتهٔ زيستشناسى دانشگاه آمريکا، چند نمونه گياه را براى انجام مطالعات خود انتخاب کردند. يک نمونه از گياهان در مقابل بلندگوئى که صدا تند موسيقى 'راک' از آن پخش مىشد و نمونههاى مشابه ديگر در مقابل موسيقى ملايم کلاسيک قرار داده شد و غرض اين بود که رشد آن گياهان، با نمونههاى مشابهى که در فضاى ساکت نگاهدارى مىشد مقايسه شود. نتيجهٔ آزمايش نشان داد که گياهان دستهٔ اول سعى داشتند تا آنجا که ممکن است خود را از منبع صدا دور کنند تا آنجا که زاويهٔ انجراف و خمش گياه تا ۸۰ درجه رسيد، ساقهها باريک و شکننده شد و چندى بعد بعضى از آنها به کلى خشکيد. در حالىکه در گياهان دستهٔ دوم عکس اين حالت مشاهده شد، ساقهها خود را به بلندگو نزديک ساخته و به دور آن پيچيدند ريشهها قوت گرفت، شکوفهها زودتر از موعد شکفتند و گياه درشت و استوار گرديد.
بعدها 'دکتر ديل کوچمن' استاد علوم باغبانى و گياهشناسى ايستگاه کشاورزى تجربي، تجربيات خانم 'دوروتى رتالاک' را با نمونهها و امکانات بيشترى که در اختيار داشت دنبال نمود و نتايج خود را به قرار زير بيان نمود:
۱. در صورتىکه گياه با موسيقى مطبوع خود تغذيه شود، در يک سوم زمان طبيعى لازم، شکفته مىشود و به ثمر مىرسد.
۲. چنانچه شدت و ارتفاع صوت و يا زمان 'تغذيهٔ صوتى گياه' بيش از حد لازم باشد، در اينصورت واکنش منفى نشان مىدهد و نتيجه معکوس مىشود.
۳. انواع آلات موسيقى بر روى گياهان تأثيرهاى متفاوت دارند، نوع موسيقى و زمان تغذيهٔ صوتى هر گياه بايد بر حسب تجربه مشخص شود.
۴. هر گياه آهنگ و موسيقى خاص خود را دوست دارد و در مقابل آن بيشترين حساسيت را نشان مىدهد. بسيارى از گياهان ظاهراً به نواى 'فلوت' يا 'ويلون' بيش از سازهاى ديگر عکسالعمل نشان مىدهند.
براساس تحقيقات دکتر 'سينگ' استاد دانشگاه هند، پس از سالها تجربه در زمينهٔ آثار صدا، اين نتايج حاصل شده است:
۱. موسيقى موجب مىشود که گياه به مقدار ۶۰% الى ۱۰۰% درصد اکسيژن بيشتر از حد متعارف آزاد کند و چون مقدار اکسيژن آزاد شده دقيقاً متناسب با مقدار کربن جذب شده از گازکربنيک موجود در هوا است، در نتيجه گياه مقدار بيشترى رشد مىکند و مقدار فراوانترى گل يا ميوه مىدهد.
۲. تحريکات مکرر موسيقى موجب ايجاد تغييرات مثبت در کروموزمهاى سلولى پارهاى از گياهان مىگردد و به دگرگونى ماهيت و اصل آن منتهى مىشود (کروموزم: رشتههاى موجود در سلولهاى جنسى که عامل انتقال صفات وراثتى هستند).
۳. تأثير صدا در متابوليسم گياهان نه يک افسانهٔ موهوم، بلکه يک پديدهٔ فيزيکى مشخص و قابل اندازهگيرى است که همانند نور و حرارت، از عوامل مؤثر و قطعى به شمار مىرود.
ادارهٔ کشاورزى هندوستان، با استفاده از تجربيات 'دکتر سينگ' در سال ۱۹۵۸ به کمک موسيقى از ۲۸ تا ۶۱ درصد ميزان محصول برنج و نيشکر را بالا برد.
'جرج اسميت' دانشمند و محقق آمريکا با کشت ذرت و لوبياى روغنى در مزرعهٔ شخصى خود و بهرهگيرى از موسيقى ملايم و شاد که مرتباً از بلندگو پخش مىشد نيز به همان نتيجه رسيد. به اعتقاد اين دانشمند در جهان اطراف ما طيف وسيعى از انرژىهاى گوناگون وجود دارد که فقط معدودى از آنها شناخته شده و صدا نيز يکى از انواع آن است.
انرژى گرفتن از گياهان باعث پژمرده شدن گياهان مىشود (مخصوصاً گلها). اگر شما دردهاى جسمى و روحى داشته باشيد انرژى گياهان روى بدن شما تأثير مثبت مىگذارد و باعث شفاى شما مىشود ولى متأسفانه احتمال خيلى زيادى دارد که گلها پژمرده شوند.
حالا اگر مىخواهيد هم انرژى بگيريد و هم اينکه باعث پژمرده شدن گلهاى شما نشويد مىتوانيد از آهنگهاى ملايم و شاد استفاده نمائيد. زيرا موسيقى ملايم و شاد 'کلاسيک' باعث سرشارى روح و روان خود و برگرداندن انرژى از دست رفتهٔ گياهان مىگردد. در اين صورت هم شما از گياهان انرژى مثبت مىگيريد (انرژى منفى شما را گياه جذب مىکند) و هم اينکه با موسيقى و مهر و محبت نسبت به گياه، انرژى از دست رفتهٔ گياهان را بر مىگردانيد. ( منبع سایت ویستا )
دستتون درد نکنه واقعا متن خوب و اموزنده ای بود
خواهش میکنم دسته شما درد نکنه که خوندیدش
باسلام
مطلب خوب و آموزنده اي بود
در شبكه مستند يك مستندي در همين رابطه پخش شد كه محصول يك تاكستان(باغ انگور) با پخش موسيقي ملايم بسيار افزايش يافته بود نسبت به يك باغ ديگر ر همان شرايط فقط بدون پخش موسيقي.
اين موضوع براي اكثر افراد اثبات شده است فقط بايد در جزئيات ان موضوع كارشود.
سلام دوست عزیز ، بله این موضوع اثبات شده است و از اون نباید غافل شد.
منم باطنن نسبت به این موضوع احساس خوبی دارم و حس میکنم واقعی باشه
ولی هرچیزی باید با روش علمی آزمایش بشه و ثابت بشه که درسته یا نه
برای آزمایش این موضوع اصلن به امکانات خاصی نیاز نیست،
موارد لازم:
۲ کاکتوس هماندازه که هردو clone هستن از یک گیاه مادر مشترک
۲ گلدان با اندازه و خاک کاملن یکسان
۲ محیط کاملن یکسان، یعنی دما و نور و ارتفاع و ... همشون یکسان باشه
بعد برای یه کاکتوس موسیقی پخش کنید، و کاکتوس دیگر رو بدون موسیقی نگه دارید.
بعد از چند ماه اندازه بگیرین که کدوم کاکتوس رشد بیشتری داشته
یک موضوع خیلی مهم:
یک آزمایش علمی معتبر، باید «تکرار پذیر» باشه، یعنی با تکرار آزمایش دقیقن همون نتایج قبلی بدست بیاد.
بنده پیشنهادم اینه که ۲ آزمایش دیگه هم انجام بشه:
آزمایش دوم: دوباره آزمایش اول رو با ۲ clone دیگه از همون گونه و همون گیاه مادر تکرار کنید، ولی ایندفعه مکان پخش موسیقی رو جابهجا کنین، یعنی در اتاق شماره ۲ موسیقی پخش کنید بجای اتاق شماره ۱
آزمایش سوم: کاکتوسهای آزمایش اول رو اندازه بگیرید، و یکبار دیگه آزمایش رو روی این ۲ کاکتوس تکرار کنید، با این تفاوت که ایندفعه موزیک برای کاکتوسی که رشد کمتری داشته (همونی که قبلن موسیقی براش پخش نشده بوده) پخش بشه و بهجاش کاکتوس بزرگتر در سکوت قرار بگیره.
اگر شاهد رشد سریعتر کاکتوس موزیکدار شدین، طول زمان آزمایش رو تا جایی ادامه بدین که کاکتوس موزیکدار از کاکتوس بیموزیک بزرگتر بشه.
نتیجهی این ۳ آزمایش اگر درست در بیاد، یعنی موسیقی واقن روی کاکتوس تاثیر داره
البته ۲ نکته رو یادم رفت بگم:
۱. موفقیت این ۳ آزمایش فقط و فقط ثابت میکنه که گونهی مورد آزمایش با موزیک سریعتر رشد میکنه، نه تمام گونههای کاکتوس!
از نظر علمی، بقیه گونههای کاکتوس هم باید دقیقن همونجوری مورد آزمایش قرار بگیرن اگر بخواین بهطور علمی تاثیر مثبت موزیک رو روشون اثبات کنین.
۲. برای انجام آزمایش، ترجیحن از گونهای که رشد سریعی داره استفاده کنید که طول زمان آزمایش کوتاهتر بشه.
بسیار عالی جناب بشیریان ، خیلی علاقه دارم این آزمایش رو انجام بدم .فعلا که هنوز آماده نیستیم برای انجام این آزمایش حساس و طولانی . ولی حتما این آزمایشو انجام میدم و نتیجشو منتشر میکنم.
سلام به تمام دوستان
من به شخصه موسیقی کلاسیک رو پیشنهاد میکنم مثل موتزارت، بتهوون، شوپن مخصوووصا شوپن
بنده نوازنده پیانو کلاسیک هستم و این تاثیر رو در کاکتوسهام دیدم
شما خودتون این کارو در دو حالت انجام دادین و مقایسه کردین ؟